Werkwijze

Werkwijze Schildersbedirjf Woudstra Oostwold

Kennismakingsgesprek

Tijdens ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek inventariseren we samen uw wensen en behoeften. Ik voorzie u van advies en tips uit mijn dagelijkse praktijkervaring. Zo komen we uiteindelijk tot een weloverwogen project.

Planning

De volgende stap is het gezamenlijk kiezen van een strategie. Wordt uw hele project bijvoorbeeld in één keer aangepakt of gaan we de werkzaamheden gefaseerd uitvoeren?

Tijd

Ook de beschikbare tijd is van essentieel belang. Samen plannen we de werkzaamheden zoals het u als klant het beste uitkomt. Daarmee houd ik nauw rekening met bijvoorbeeld de gezinssamenstelling, werk- en/of schooltijden, vakantieperioden etc.

Materiaal

Bij de keuze van het juiste materiaal kies ik altijd voor topproducten van A-kwaliteit. Dit komt niet alleen de duurzaamheid van het project ten goede, maar ook het uiteindelijke resultaat. De praktijk heeft mij geleerd dat werken met B- en/of C-kwaliteit materialen op de lange termijn een stuk duurder is.

Offerte

In een glasheldere offerte staat duidelijk en helder beschreven welke werkzaamheden worden uitgevoerd en tegen welke afspraken. Op deze manier weet u precies weet wat u van ons mag verwachten. Communicatie met de opdrachtgever van begin tot eind staat bij ons centraal.

Bent u geïnteresseerd in een nadere kennismaking en onze diensten?

Bel ons voor het maken van een afspraak, wij komen graag langs.

Aantrekkelijk laag BTW-tarief

Het BTW-tarief voor werkzaamheden uitgevoerd door ondernemers in het schilders- en stucadoorsbedrijf aan particuliere woningen van ten minste twee jaar oud is enkele jaren geleden verlaagd naar 6%. Het BTW-tarief van 6% (vanaf 1 januari 2019: 9%) geldt niet voor werkzaamheden aan of in gebouwen die niet als particulier verblijf worden gebruikt. Daarvoor geldt het BTW-tarief van 21%.

Contact

Schilderbedrijf Woudstra  

Schildersbedrijf Woudstra

 

Sjoerd en Jolanda Lap

 

Borglaan 28, 9828 PJ, Oostwold

 

050 551544

 

06 55547114

 

info@schildersbedrijfwoudstra.nl

 

51669226

     

NL108290475B01

 

@schildersbedrijfwoudstra

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation